Inhandla skyddsprodukter till företaget


Som arbetsgivare är du skyldig att se till att arbetsmiljön för dina anställda är god och väl fungerande. Det gäller alltifrån den sociala, fysiska och organisatoriska miljön. Det inbegriper då även funktionell och anpassad skyddsutrustning för de medarbetare som behöver det.

Välj rätt partner

När det gäller dina anställda är det betryggande att samarbeta med en partner som tillhandahåller hög kvalitet och pålitliga leveranser. Här hittar du ett brett urval av skyddsprodukter som även är certifierade enligt gällande och berörd standard, såsom bland annat EN 342 (säkerställer skydd mot kalla omgivningar).

  • Arbetskläder Många utsatta yrkesgrupper kräver arbetskläder såsom väktare, hantverkare, chaufförer, vårdpersonal samt de som arbetar inom industrin. Certifierade kläder för kalla förhållande som till exempel lagerarbetare i fryslager.
  • Arbetsskor Längre stunder av gående och stående kräver fotriktiga och bekväma skor för att undvika värk och trötthet. Det gäller såväl inomhusskor som utomhus. Tofflor, sandaler, skyddsskor och vinterkängor finns i utbudet.
  • Handskar Ett brett utbud av handskar, bland annat vinyl- och nitrilhandskar för engångsbruk, arbetshandskar för industri, svetshandskar, antistatiska samt för utomhusarbete.
  • Skyddsprodukter Hjälmar, hörselkåpor, fallskydd och sko- och munskydd för specifika arbetsmoment. Men även produkter som passar till varje företag och alla yrkesgrupper, såsom första hjälpen-set och rengöringsdukar.