Betydande affärsresor


Som företag så bör man räkna med att man får ut på betydande affärsresor emellanåt. Visst kan man ta de flesta möten på telefon och på å sätt sköta mycket av försäljning och andra företagsrelaterade spörsmål. Ibland så bör man åka iväg för att träffa både nuvarande kunder och eventuellt nya kunder.

Besök en mässa eller företagsevent

Det kanske är så att det är en årlig mässa eller företagsevent som ert företag brukar åka till. Det är viktigt att man planerar sina resor väl. Se till så att allt är med som ska vara med i form av info om produkter och tjänster. Se till att i god tid boka ett bra hotell som finns på den ort som mässan eller eventet hålls. Var även väl förberedd för de som kommer att besöka er monter på mässan. Det går att ta med annan personal som sköter om det praktiska med kaffeservering och hälsa besökare välkommen.

Åka på en säljturné

Innan man åker i väg på en säljturné så gäller det att planera denna väl. Ring upp och boka tid med både presumtiva kunder men också de som handlat av företaget tidigare. Lägg upp din rutt så det blir så smidigt som möjligt. Detta gäller både resväg och tid som du kan lägga för varje kund. Det får inte bli så att du stressar igenom ett säljmöte. Se till att det finns gott om tid till nästa träff, det är bättre att du kan få vänta en stund istället för att rusa in och bli stressad.