Att flyga med jobbet


Ibland blir det nödvändigt att flyga med jobbet, till exempel på en affärsresa när jobbet medför att du behöver besöka en affärskontakt. Flyger du med jobbet är det en fördel att kunna bo på ett hotell som ligger nära den flygplats som du flyger till.

I storstäder som Berlin och London finns många hotell att välja på. I Oxford och Boston finns det till exempel udda och fängslande hotell som tidigare varit fängelser men som har byggts om – perfekt om du vill prova något annorlunda.

Flygtider varierar

Flyger du med jobbet till en annan stad utomlands bör du också tänka på att de flygtider som är bäst oftast även är dyrast. Dyra reguljärflyg har högre priser och flyger du i första klass blir det lite dyrare. Att flyga alltför tidigt på morgonen är inte heller att rekommendera då du riskerar att inte hinna vila ut. Vilar du inte ut påverkar det hur det går med jobbet.

Boka online

Bokar du online går det att finna en rad olika biljetter. För att få hjälp online rekommenderas att besöka sajten Avionero som har en smidig sökfunktion där det går att få fram olika resmål och även söka biljetter som är relevanta. Med hjälp av Avionero får du bättre sökningar som är mer relevanta för just dig.