Dag för renovering av taket


Visste du att taket på din fastighet är ditt yttersta skydd mot väder och vind? Därmed behöver du regelbundet undersöka takets skick. Visst är det sant att hustak är byggda av robusta samt slitstarka material för att kunna hålla under en lång tid framöver, men ingenting klarar sig för evigt.

Efter ett visst antal år är det därför hög tid att prova på någonting nytt. Mer specifikt syftar vi på en renovering av taket. Hos Frakka tar du reda på mer kring vart du kan vända dig för att säkerställa en lyckad takrenovering.

Få hjälp med takrenoveringen

När du vänder dig till en expert inom branschen är det inte bara själva renoveringen som du får hjälp med. Först av allt kan de genomföra en analys av fastigheten. Du får därtill personlig rådgivning tillsammans med upphandling, projektledning samt besiktning av renoveringen.

Är det så att du nyligen har köpt ett nytt hus och märker att taket behöver en makeover? Har du kanske bott i din villa under en längre tid och känner att en renovering kan sitta på sin plats? Vänd dig till en expert så att allting garanterat görs rätt. Det dröjer inte länge förrän du har ditt drömboende!