Bli en vinnare


Att bli en vinnare som företagare är nog något som det flesta som driver företag vill, men kanske inte alla uppnår detta utan lunkar på i sin vanliga takt utan att egentligen göra något åt saken. Vill man vinna så måste man tävla och det är ni som företag som måste kliva upp ur startblocken och börja tävla.

Det finns många väga till att bli en vinnare och vi kommer inte att presentera någon guide till det perfekta företaget utan ge dig tips på hur du kan göra för att komma en bit på vägen. Och förhoppningsvis få dig att tänka till och bryta din invanda mönster på något sätt. Alla vet vi att det inte alltid är lätt och att man stöter på motgångar ibland, se dessa som en inlärning och att inte göra om samma misstag två gånger. Kanske ert företag kan bli en fena på offentlig upphandling, lär av proffsen och kolla upp Magnus Josephson som har hjälp massor av företag att bli vinnare inom offentlig upphandling.

Slappna inte av i ert företagande, var nyfiken på tillväxt och utveckla företaget som du vill att det ska utvecklas. Ta hjälp för att skapa de bästa förutsättningarna för just ert företag, Almi kan vara till hjälp inom vissa delar. Det man inte kan klara av att göra själv är det bättre att anlita de som kan detta. Se till så att personalen och medarbetarna får de förutsättningar som behövs för att företaget ska vinna. Ingen skidåkare på elitnivå struntar i sina skidor och stavar utan vill ha de absolut bästa för att kunna prestera så bra som möjligt och vinna så många lopp som det bara går.